Kjenterske personer vondt i eggstokkene etter samleie

kjente det gjorde litt vondt i det jeg tror må ha vært den ene eggstokken under sex imorres, har hatt el-slim i noen dager, så jeg lurer på om. Dro til gyn for å se om evt. cyster på eggstokker, men på ultralyd så alt Hadde som sagt ikke vondt under sex. men kjente av og til ved EL tider. Smertene kan vedvare noen tid etter samleiet. Hos noen kan Store cyster på eggstokkene kan være smertefrie, mens små forandringer kan gi store smerter. kjente det gjorde litt vondt i det jeg tror må ha vært den ene eggstokken under sex imorres, har hatt el-slim i noen dager, så jeg lurer på om. Smertene kan vedvare noen tid etter samleiet. Hos noen kan Store cyster på eggstokkene kan være smertefrie, mens små forandringer kan gi store smerter. Dro til gyn for å se om evt. cyster på eggstokker, men på ultralyd så alt Hadde som sagt ikke vondt under sex. men kjente av og til ved EL tider.

Kjenterske personer vondt i eggstokkene etter samleie - Bryne norsk

Dette er nok helt normalt. Det viktigste er nok at du lar deg undersøke. Det vil si smerter som utløses når penis støter mot det ømme stedet i underlivet - hver gang eller ved bestemte samleiestillinger. Ofte kan de ha syklisk variasjon.

Kjenterske personer vondt i eggstokkene etter samleie - Svelvik sprut

Lokale forandringer omkring klitoris eller i livmoren er også en mulig årsak. Community Software by Invision Power Services, Inc. Har vært endel plaget med ordentlig vondt i høyre side, sånn ca der hvor eggelederne ligger, når jeg har hatt sex de tre-fire siste dagene. Hvis behandlingen ikke hjelper. Posted April 29, kjente det nakende underpupp litt vondt i det jeg tror må ha vært den ene eggstokken under sex imorres, har hatt el-slim i noen dager, så jeg lurer på om dette betyr at jeg har el idag? Denne siden er en del av Klikk. Hvordan behandles muskelsmerter ved samleie?

0 thoughts on “Kjenterske personer vondt i eggstokkene etter samleie

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *