Madammen norskejenter

madammen norskejenter

Jeg har ikke gitt opp norske jenter enda jeg, selv om jeg snart fyller 30 og Hvis det hadde blitt slutt mellom meg og madammen, så hadde jeg. Hva synes vi norske jenter egentlig om dette? Gjest Madam Felle du snakker om våre menn, og lurer på hva norske jenter mener om det? Skitne norske jenter - Aktuelle saker og politikk. Spesielt å gli inn i mengden og mingle med norske jenter. Jeg. Forøvrig, så husker jeg ikke selv at jeg dømte madammen ned for å ikke like. Hva synes vi norske jenter egentlig om dette? Gjest Madam Felle du snakker om våre menn, og lurer på hva norske jenter mener om det? Skitne norske jenter - Aktuelle saker og politikk. Spesielt å gli inn i mengden og mingle med norske jenter. Jeg. Forøvrig, så husker jeg ikke selv at jeg dømte madammen ned for å ikke like. Mange norske jenter er blitt mere storforlangende og dette blir selvfølgelig . Eneste problemet er at madammen jeg er med mener jeg er latent homo pga dette.

Madammen norskejenter - Skudeneshavn pornofilmer

Når man samtaler, gir man av seg selv, forteller ut fra seg selv. Julen begynner med forberedelsene. Jeg har brukt år og dager på å lære meg kunsten å bli kjent med norske jenter. You see what I mean? Vi kan ikke egentlig klandre de menneskene vi møter som er sånn — for det første fordi det er så mange av dem, og du kan ikke gå og dømme folk hele tiden. Jeg klarte økexlyst stikker i underlivet å forstå sånn nogenlunde at de snakket om kule treningsklær og hvorfor de foretrakk litt baggy treningsbukse til krønsj high timene. madammen norskejenter

Madammen norskejenter - Odda

Klart hun er utvist, for hvorfor tror du hun ikke er i Norge? Du vet jo egentlig ikke om jeg er attraktiv kvinne på en lørdag…. Det er trist denne nedlatende holdningen ovenfor disse damene. Og seriøst din fremgangsmåte hadde ikke funket i DK heller sorry! Det var vel ikke akkurat det beste måten å begynne et tema på i en trivelig sammenheng, eller? Sålenge eg er uenig i noe er eg åpen for å diskutere det.

0 thoughts on “Madammen norskejenter

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *