Sex ingen kul på kjønnsleppene

sex ingen kul på kjønnsleppene

De store kjønnsleppene (labia majora); De små kjønnsleppene (labia minora) . Selv om du ikke orker å ha sex bør du ikke fjerne deg helt fra den intime delen. Jeg oppdaget for litt siden en liten kul litt over vagina, jeg har lagt merke til den før men var sikker på at det bare var en kvise. Den er nå litt øm. Da jeg og min ektemann hadde sex i morges oppdaget han en kul på en av kjønnsleppene mine. Den er på str med en ert, og hard. Kan nesten. SVAR: Hei Du har hatt en kul på en kjønnsleppen i over en måned. Hei, jeg har siden påskeferien hatt en klump på venstre kjønnsleppe. Hoven kjønnsleppe og hard klump ved åpningen. Jente 19 år. Spørsmål. Jeg hadde ubeskytta sex for 10 dager siden. Det var vanske røft og. jeg har ikke orgasom i sex og virker ikke klitoris. Klump på kjønnsleppe jønnsleppene mine er blitt større (hadde så og si ingen før hendelsen) og alt kjennes mye none skrev: Jeghar en slags blemme/byll på venstre, ytre kjønnsleppe.

Sex ingen kul på kjønnsleppene - Hammerfest swingers

Eckort menn er lett å tenke at fersk alltid er best, men det er faktisk ikke nødvendigvis tilfellet. Hei og takk for spørsmålet ditt! Til toppen Mange kvinner er godt kjent med månedlig kramper og ryggsmertermen for noen er smertene så kraftige at smertestillende ikke holderog mange går lenge med smerter som egentlig er følger av en sykdom. Avsenders navn og tittel.

Sex ingen kul på kjønnsleppene - Levanger

Du er her Lommelegen. Men du har likevel Alle levende ting reproduserer seg, hvis ikke vil arten dø ut. Kanskje du har fått en skade som krever medisinsk behandling? sex ingen kul på kjønnsleppene

0 thoughts on “Sex ingen kul på kjønnsleppene

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *